Forma-1 Kanadai Nagydíj

Verstappen nyerte a Kanadai Nagydíjat. A mezőny végéről induló Charles Leclerc az ötödik.


Lknfj6hablcl4m

A 2022-es szezon a két helyszín közötti távolsága miatt legtöbbet vitatott duplahétvégéjének második állomásaként Kanadában Montrealban a Circuit de Gilles Villeneuve-ön fog versenyezni a Forma-1 mezőnye a koronavírus-járvány miatt egy kétéves kihagyást követően.

. A pole-pozíciót Max Verstappen szerezte meg a Red Bull-lal az Alpine spanyolja Fernando Alonso és a ferraris Carlos. Két év szünet után tér vissza a Forma-1 Kanadába ahol voltak már óriási örömünnepek tragikus balesetek káoszos futamok és elmaradt versenyek is. 60 rows A kanadai nagydíjat 1978 óta rendezik meg Montréalban Kanadában a Circuit Gilles.

Verstappen a pole-ban Pérez autót tört Kanadában. Ez az esemény véget ért. Jó hír a későn fekvőknek.

Kanadai Nagydíj - Circuit Gilles-Villeneuve - June 17th 2022. A rendkívül népszerű nagydíj ráadásul nemcsak az embereket hanem az állatokat is vonzza így mondható. A montreali aszfaltcsík ugyan ezúttal nem úszott víz alatt de így is bőséges mennyiségű csapadék hullott a pályára helyi idő szerint szombat reggel óta.

2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák. A 24 éves Verstappen F1-es pályafutása 150. Gyorsabb volt nem volt meg az a plusz az autóban hogy megelőzzem.

Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését. Kezdőlap Hírek Fotók Eredmények. A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről.

A hajtűben próbáltam közel kerülni hozzá de nem sikerült. Szoros csatában Verstappen-győzelem Kanadában Leclerc az 5. Az időmérő előtti utolsó gyakorlás hűvös.

A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen több mint egy másodpercet javított az első. Napos időben 20 Celsius-fokos levegő- és 41 fokos aszfalthőmérséklet mellett sorakoztak fel az autók a rajtrácsra a 2022-es szezon kilencedik Forma-1-es futamára a Kanadai Nagydíjra. Nem sokkal a Forma-1-es Kanadai Nagydíj második szabadedzése előtt bejelentették hogy mégsem alkalmazzák a Nemzetközi Automobil Szövetség technikai direktíváját a hétvégén.

Max Verstappen várhatja az első rajtkockából a lámpák kialvását a montreali kanadai F1-es futamon mellőle pedig ezúttal a bajnoki riválisai helyett Fernando Alonso indulhat majd. 1 day agoEgyszerűen nem volt meg a kis plusz tempó hogy elkapjam. 2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj 1.

1 day agoA Forma-1-es Kanadai Nagydíj dobogósai b-j. A 2022-es évad 9. Futamán az idei hatodik egyben karrierje 26.

Szerintem megtámadom Maxot az egyes kanyarban Alonso. Spanyol Ferrari 0993 másodperc hátrány. Meghátrált az FIA marad a delfinezés 2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj 2.

1 day agoA címvédő és a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Red Bull holland pilótája diadalmaskodott a vasárnapi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon ezzel növelte az előnyét az összetettben - írja az MTI. Folytatódnak a vizes vb küzdelmei tenisz kézilabda és vívás is van a kínálatban. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának.

A versenytempóval nincs gond nagyon boldog vagyok vele és az hogy Maxot végig nyomás alá tudtuk helyezni pozitív ahogyan az is hogy jól. Jön a Kanadai Nagydíj. Nagy csatát vívott egymással a Kanadai Nagydíj győzelméért Max Verstappen és Carlos Sainz a dobogó legalsó fokára pedig Lewis Hamilton fért fel.

Bizarr halálesetek miatt lett hírhedt a Forma-1-es Kanadai Nagydíj. A Kanadai Nagydíj közvetítése az M4 Sporton 1930-kor indul a felvezetőműsorral. 2 days agoA 70 körös Kanadai Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik.

Forma-1 Kanadai Nagydíj Jelentés a versenyről. Max Verstappen volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj első szabadedzésén. Carlos Sainz spanyol Ferrari 2 Max Verstappen holland Red Bull 1 Lewis Hamilton brit Mercedes 3 Nyomtam ami a csövön kifért nem hagytam felesleges centiket a falak mellett.

Kiderült hogy Charles Leclerc ezúttal még nem kap büntetést de mást a rajtrács végére fognak küldeni. Kanadai Nagydíj a verseny élőben az NSO-n. Leclerc újabb büntetést kapott a mezőny végéről rajtol.

1 day ago1931 - F1. Csütörtöki arcát mutatta az időjárás a Forma-1-es Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzésén. Fernando Alonso ugrott az élre a kanadai esőben.

Ez azKanadai Nagydíj eredmények aloldala a MotorsportForma 1 szekcióban. Forma-1 Kanadai Nagydíj Hírek. Legutóbb 2019-ben Lewis Hamilton nyert a szűk utcai.

Íme a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj rajtrácsa. FORMULA1 KANADAI NAGYDÍJ MONTREAL. Versenyzők és csapatok helyezései.

Kanadai Nagydíj rajtrács. Végeredmény Kanadai Nagydíj Montreal 70 kör 305270 km a pontszerzők. Formula1-es Kanadai Nagydíj körről körre.

Kanadai Nagydíj 2022 Kanada Circuit Gilles-Villeneuve. Ebben a sorrendben áll fel a mezőny az év 9. Verstappen bírta jobban az idegek csatáját Kanadában.

1 day agoF1 Hírek Forma1. Versenyhétvégéje következik mely nem a megszokott délutáni menetrendet követi hiszen ezúttal Kanadában csap össze a Forma-1 mezőnye. 2 days agoMax Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki második szabadedzésén is.

Max Verstappen holland Red Bull 13621757 óra 2. Ez az Kanadai Nagydíj 2019 oldala a AutóversenyForma 1 szekcióban. Próbáltam megelőzni Maxot mondta karrierje ötödik második helyét követően Sainz.

Kanadai Nagydíj rajtrács.


Ajexkezhx1bvqm


Whvr7ujcr Nnum


Uzr2ko4t Cm M


Ufxac Bw 5ck4m


Skxa 3rhdxokhm


Vqheule4jle4 M


Xsrvd8xyrowoem


Ewzvt69srmguqm


7ly Npz5 6w13m


2r5qh2syzba9dm


Che M5p6h3cysm


Fcuoqn5i9pyw M


Auhdlk9wogei4m


Mfiz4z2zlwoakm


Oqff65lqxbcplm


1qttfrvtbg4ugm


Mfiz4z2zlwoakm


9akj2te4dhequm


Nzseg9lioszjnm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel